TEKSTESHQIP

Adem Ramadani
Mora Fjalë
Lyrics

Mora fjal
Mora fjal e mora vargun
Mora qarkun me i thur kaang
Me i thur kang bash legjendarit
T'i kendoj
T'i kendoj Adem Jasharit t'i kendoj

Tash sa vjet
Tash sa vjet se sheh Prekazin dhe Reqakun
Tash sa vjet
Tash sa vjet se sheh Drenicen
Tash sa vjet tash sa vjet
Tash sa vjet dhe Mitrovicen
Tash sa vjet
Cou Adem
Cou po t'thojn zoqt e malit dhe bilbilat
cou Adem
Po thojn lulet trandafilat
Cou Adem
Po thon kangat thon dhe trimat
Cou Adem
Cou shpejt
Cou shpejt mos rri te varri thot nenelokja
Cou se mjaft - ta flladiti ballin toka
Cou se ty te kerkon e tan Kosova
Ty Adem

Mora fjal
Mora fjal e mora vargun
Mora qarkun me i thur kaang
Me i thur kang bash legjendarit
Ti kendoj
Ti kendoj Adem Jasharit Ti kendoj

E t'i them
E t'i them se gjaku i tij eshte vet liria
Qe ka ardh ne Kosov e brigjeve t'drinit
Kjo liri ja flladiti ballin trimit
Ja flladit (2x)

DËRGOI: