TEKSTESHQIP

Adem Ramadani
Shehid
Lyrics

Qësht kjo erë e këndshme misku
që pushtoi tokë e qiell
qësht ky shpirt që po lartësohet
e po pritet kaq me nder
qësht ai zogi ngjyrë gjelber
mbi burimet fluturon
dhe shëtit nëpër xhenete
në qdo skaj të tyre shkon.

x2
Myzhde nanë për ty ka
djali yt shehid ka ra
amanet ty ta la
kur të vin për mu me pa
jo jo z'guxon me u mërzitë
sdu me lot mi ti pa syt
kokën lart mbaje nanë
bën durim me iman

Një pikë gjak nga trupi rrodhi
gjithë mëkatet i rënoj
ishe rob i kthyer ka zoti
andaj zoti të gradoj
hapuni dyr te xhenetit
për ju ky vend është stoli
ska më brenga ska më lodhje
kjo është dita e përjetësis

x2
Lum për ty o shehid
je n'gosti te zoti yt
ishe ti zemërdlir
zgjodhe vdekjen më të mirë
gjaku yt shumë i shtrejt
ujiti tokën e shejtë
luftove për shehadet
emri yt ka me mbetë

Qësht kjo erë e këndshme misku
që pushtoi tokë e qiell
qësht ky shpirt që po lartësohet
e po pritet kaq me nder

DËRGOI:
Rryma muzikore:
Ilahi
Renditja:
Top 200