TEKSTESHQIP

Adem Ramadani
Zogu I Xhenetit
Lyrics

Çështë kjo erë e këndshme e miskut
Që kaploi tokë e qiell
Çështë ky shpirt që po lart' sohet
E po pritet kaq me nder
Çështë ai zogu ngjyrë gjelbër
Mbi burime fluturon
Dhe shëtit nëpër xhennete
Në çdo skaj të tyre shkon
2x Myzhde nanë për ty ka
Djali yt shehid ka ra
Amanet ty ta la
Kur të vijnë për mu me pa
Jo s'guxon me u mërzit
S'du me lot me ti pa sytë
Kokën lart mbaje nanë
Ban durim me iman
Një pik gjak nga trupi rrodhi
Gjithë mëkatet i rrënoj
Ishe rob i kthyer kah Zoti
Andaj Zoti të gradoj
Hapuni dyer të xhenetit
Për ju ky vend është stolisë
S'ka më brenga ska më lodhje
Kjo është dita e përjetësisë
Lum për ty o shehid2x
Je n' gosti te Zoti yt
Ishe ti zemërlirë
Zgjodhe vdekjen më të mirë
Gjaku yt shumë i shtrenjtë
Ujit tokën e shenjtë
Luftove për shehadet
Emri yt ka me mbet2x

DËRGOI:
Rryma muzikore:
Ilahi
Renditja:
Top 200