TEKSTESHQIP

Adolf
Mos Harro
Lyrics

Edhe sa unë do ec
ne ktë rrugë të prishur
ndjenjat kanë ikur

vetëm një det i thellë
me pak uji te kripur
etjen per ta nxitur
derisa të vdes
asgjë duke mos ditur
i mbyll sytë papritur
sa keq,frymë nuk merr

po nëse iki unë
ti a do vazhdosh
nëse iki unë
a do jetosh
nëse iki kaq larg
si do me përqafosh

[REF.:]
Mos harro
në dritare ti dil dhe më shiko
me shiko ne foto dhe më shtrëngo
isha i joti,
më kujto
përballuam gjithçka qe ata thanë
vetëm ti mos qaj,un jam akoma pranë
se as ky fat neve nuk na ndan
me vete gjithmonë më mbaj

Jam kaq i ftohtë
as përqafimi jot
nuk më ngroh dot
e ty s'do mundem të të shoh
më mbaj afër,mos më lësho

po nëse iki unë
ti a do vazhdosh
nëse iki unë
a do jetosh
nëse iki kaq larg
si do me përqafosh

[REF.:]
Mos harro
në dritare ti dil dhe më shiko
me shiko ne foto dhe më shtrëngo
isha i joti,
më kujto
përballuam gjithçka qe ata thanë
vetëm ti mos qaj,unë jam akoma pranë
se as ky fat neve nuk na ndan
me vete ti gjithmonë më mbaj

larg teje s'dua të iki
nuk di a kthehem,por më prit ti
se c'do ditë e më shumë
për ty kam nevojë unë

[REF.:]
Mos harro
në dritare ti dil dhe më shiko
me shiko ne foto dhe më shtrëngo
isha i joti,
më kujto
përballuam gjithçka qe ata thanë
vetëm ti mos qaj,unë jam akoma pranë
se as ky fat neve nuk na ndan
me vete ti gjithmonë më mbaj