TEKSTESHQIP

Adriana Ceka
U Rrita Me Ty
Lyrics

Buzë detit ja ku eci unë tani
Ti det kaltëron
Aq sa ndahet bregu ndahem unë nga ti
Dhe sot dhe gjithmonë.

Aq sa je i gjërë unë kam dashurinë
I lumtur sot jam
Nëse ndonjë dallgë gjen në sytë e mi
Prej teje e kam.

Një pulëbardhë dashurie
Tek unë përherë do të gjesh
Ta kam ngritur folenë
Në zemër o det.

Unë me detin u rrita,
Si në qytetin ku linda
Ndaj kudo që të shkoj
Ty det s'të harroj.

Unë ty s'të harroj,
Me mall do t'kujtoj
Gjithmonë.

DËRGOI: