TEKSTESHQIP

Adriana Koreta
Nata E Madhe
Lyrics

Hidhe nuse hidhe
Vallen lehte lehte
Hidhe nuse hidhe
Se te ka lezete

Ky fustani bardhe
Sa hije te paska
Vallja o moj vallja
Sa shume qe te dashka

Sonte ne naten e madhe
Te mbusha njezet behare
Do dal me vello ne valle
Do dal dhe do ta fund fare

Sonte ne naten e madhe
Te mbusha njezet behare
Do dal me vello ne valle
Do dal dhe do ta tund fare

Ref
Sonte nata eshte e imja
Nate e bardhe e nuserise
E neser djalo eshte e jotja
Nate e pare e dhenderise

Sonte nata eshte e imja
Nate e bardhe e nuserise
E neser djalo eshte e jotja
Nate e pare e dhenderise

Djalo mos ma ki lloine
Mbaja valles terezine
Mos mendo per djalerine
Po digje ne kembe shaminë

Djalo mos ma ki lloine
Mbaja valles terezine
Mos mendo per djalerine
Po digje ne kembe shamine

Hidhe vallen lehte lehte
Si ta kerkuar vete
Dhe vallja qe lidh dy vete
Vjec nje here lidhet ne jete

Hidhe vallen lehte lehte
Si kam kerkuar vete
Dhe vallja qe lidh dy vete
Vec nje here lidhet ne jete

Ref
Sonte nata eshte e imja
Nate e bardhe e nuserise
E neser djalo eshte e jotja
Nate e pare e dhenderise

Sonte nata eshte e imja
Nate e bardhe e nuserise
E neser djalo eshte e jotja
Nate e pare e dhenderise

Sonte do ta bej zakone
Do ta hedh gjer ne mengjese
Dhe zoti qe na bashkone
Ne valle me ne te zbrese

Sonte do ta bej zakone
Do ta hedh gjer ne mengjese
Dhe zoti qe na bashkone
Ne valle me ne te zbrese

Ref
Sonte nata eshte e imja
Nate e bardhe e nuserise
E neser djalo eshte e jotja
Nate e pare e dhenderise

Sonte nata eshte e imja
Nate e bardhe e nuserise
E neser djalo eshte e jotja
Nate e pare e dhenderise

...

Ref
Sonte nata eshte e imja
Nate e bardhe e nuserise
E neser djalo eshte e jotja
Nate e pare e dhenderise

Sonte nata eshte e imja
Nate e bardhe e nuserise
E neser djalo eshte e jotja
Nate e pare e dhenderise

DËRGOI: