TEKSTESHQIP

Afërdita Laçi
Me Ty Bashke Gjithmone Te Rinj
Lyrics

Me ty bashkë gjithmonë të rinj
Ja ku erdhëm prapë të gjithë mes shokëve
si dikur kur ishim bashkë partizanë
flokët tona si me dëborë na janë zbardhur
por se zemrat prapë ne i kemi flakadanë

s’mund të shuhet kurrë një zjarr i zemrave
që u ndezën nëpër sulmet për liri,
le të bjerë dëborë e bardhë e viteve
djaloshare zemrat janë edhe këtë ditë

ja ku erdhe mes nesh e shokëve
dhe dorën ma shtrëngon me dashuri
të qeshin sytë dhe zemrat me to i ngroh
të rinj do mbetemi me ty gjithmonë

rrezet e revolucionit rritim ne
ndaj në rrugën tonë po ecim d
se i rritëm ne të fortë për ty atdhe
për ty parti, për ty o i shtrenjti komandant

s’mund të shuhet kurrë një zjarr i zemrave
që u ndezën nëpër sulmet për liri,
le të bjerë dëborë e bardhë e viteve
djaloshare zemrat janë edhe këtë ditë

DËRGOI: