TEKSTESHQIP

Afërdita Zonja
Eja Me Ne
Lyrics

NJOH NJE DJALE QE CDO DITE
DEL DHE VRET SYRIN TIM
OH DHE PEMA KU MBESHTETET
SE C'NDJEN SHQETESIM

ME VEHTE THOSHA
SI S'TE DHIMBSET MOSHA
CILA VAJZE DO TE GUXOJE
ME TY NE JETE TE SHKOJE
ZGJO VETVETEN ZGJO
MOS PRIT ME MOS U VONO

OH SA SI THOSHA
SI STE DHIMBSET MOSHA
CILA VAJZE DO TE GUXOJE
ME TY NE JETE TE SHKOJE
ZGJO VETVETEN ZGJO
ME NE U BASHKO

MOS PRIT PER TY
TE CELIN LULET
MOS PRIT NE DORE
NJE ZOG TE ULET
JO JETA STA PRANON
KETE REFREN MONOTON

DIL TI ATJE
KU DRITE BEHET VALA
REND TI ATJE
KU KRAHE BEHET FJALA
DHE EMRI TY
TE MERR TJETER KUPTIM
SHOKU IM

ME TY U RRITA
LARG ME THIRRI JETA
IKEN LARG SHOKET E TU
E TI MBETE PRAPE KETU
NDAJ NE KETE MENGJES
DHIMBJE NDJEJ
KUR T'PERSSHENDES

ME TY U RRITA
LARG ME THIRRI JETA
IKEN LARG SHOKET E TU
E TI MBETE PRAPE KETU
NDAJ NE KETE MENGJES
DHIMBJE NDJEJ
KUR TE THERRES

MOS PRIT PER TY
TE CELIN LULET
MOS PRIT NE DORE
NJE ZOG TE ULET
JO JETA STA PRANON
KETE REFREN MONOTON

DIL TI ATJE
KU DRITE BEHET VALA
REND TI ATJE
KU KRAHE BEHET FJALA
DHE EMRI TY
TE MERR TJETER KUPTIM
SHOKU IM

DËRGOI: