TEKSTESHQIP

Afërdita Zonja
Në Dashurinë E Kësaj Toke
Lyrics

Koken e mbeshtes
mbi supin tend o shok
dhe ndjeva
Zemren qe troket
me ritmin tone rinor
si jeta
Shikoj ne syte e tu
aty vec gjelberon pranvera
Ndaj zemra me thote
do te jem me ty kudo
Nje shok te shtrenjte
ne jete secili e ka
Te dy do te ecim nje hap
gjirhmon per krah
Dhe kur jemi larg
une shokun e ndjej prane
Na kerkon kjo toke
te qeshur an e mbane
Dhe c'dp fjale e tij
eshte drite qe rezaton
Lart e nge njerine'kjo jeta e jone

DËRGOI: