TEKSTESHQIP

Afrim Muciqi
Këngë Për Zahir Pajazitin
Lyrics

Kur n'Kosovë vllazen ra serbija
n'siklet t'madh ish kanë shqiptaria
a ka lindë Nana naj djalë?
shkaut turrin me ja nalë
kish lindë Nana nji trim llapjan
Zahir Pajazit emrin ja thonë
o betu ne flamur dhe Komb
o ku te gjaj shka pe e vra skam o me lanë

O ni t'ejte te Surkishi
pushka e parë qat natë krisi
pushka e parë o qat natë krisi
o ish kon vra millosh nikoliqi
o n'mes ditë o n'mes ditë te qardaku
o ish kon vra ai shka bosanaci
bosanac, bosanac o shka i zi
qka u bone shpi per shpi
se kta temen sun ta jap
fort po qet o mirë mir po vret
o n'mes ditë, o n'mes ditë nShakovicë
o ish kon vra ai shkau Sveice
na o vllazen jemi shqiptarë
me Zahirin jena krenarë
Luftë me pushkë niher ka marue
luftë me pendë tash duhet vazhdue
ka ardhë koha e pavarsisë
ti kujtojm more vllazen
trimat e lirisë

DËRGOI: