TEKSTESHQIP

Afrim Muciqi
Qe Tri Vera
Lyrics

[2x]:Mori çike moj bukuri,
ma ke qu shpirtin peshé,
kur m'shikon me ata sy,
duket se kam lind per ty

Ref:
Jeta ime gjemba e therra,
po te pres çike qe 3 vera,
qe 3 vera po te pres,
krejt çka kam per ty i shes

do ta shes un dhe oren,
hajde çiko jepma doren,
do ta shes un edhe shpin,
veq ti falma dashuriné

Shpesh te shoh ne kafiteri
ne mahnit me hijeshi,
kur vallzoné ti mu me huton,
zemra vetem ty te don,

shpesh te shoh ne kafiteri
me mahnit me bukuri,
kur vallzoné ti mu me huton,
zemra vetem ty te don

Ref [2x]:
Jeta ime gjemba e therra,
po te pres çike qe 3 vera,
qe 3 vera po te pres,
krejt çka kam per ty i shes

do ta shes un dhe oren,
hajde çiko jepma doren,
do ta shes un edhe shpin,
vetem falma dashuriné

DËRGOI: