TEKSTESHQIP

Agim Poshka
Stuhia Do Të Kalojë
Lyrics

Nuk ti shoh më sytë
Prej erës të tërbuar
Por zërin e shenjtë ta dëgjoj
Liri për ty kërkoj
Dikur ne ishim të lirë
Nuk kërkuam kurr mëshire
Sot veç dhimbje dhe shpresë
Përballë botës së pabesë
Një ditë kur e sotmja
Do quhet e shkuar
Bashkë do jetojmë
Çdo agim do ta shijojmë
Pse gjithmonë kjo botë
Ndahet në të humbur e t'fituar
Pse gjithmonë ne
Jemi në anën e gabuar
Por një ditë edhe për ne
Dielli prap do të del
Dhe një zë më brenda më thotë
STUHIA DO TË KALOJË
Jeta është për atë
Që lufton për ta mbrojtur
Ëndrrat janë për ata që flejnë
Me sytë e hapur
Por një ditë edhe për ne
Dielli prap do të del
Dhe një zë më thotë
"STUHIA DO TË KALOJË"