TEKSTESHQIP

Agim Poshka
Albanian Mambo
Lyrics

1, 2, 3, 4
Ej, ej, ej,
Ladies and gentlemen
Agim Poshka
Albanian Mambo

Këngën tënde e këndoj
Ritmin tim ti e pëlqen,
Shpirtin tim tek ty kërkoj
Shpirtin tënd tek un e gjen

Çohu ti, ti, ti dhe ti
Nata është për dashuri
Kur kërcen e kur këndon
Bukur jetën e jeton

Ty të kam shpirt, të kam yjë
Të kam xhan xhan,
Ti je e imja,
E i joti un jam, jam
4x

Let's go!

Ikën nata fluturon
Mjer ai që s'e kupton,
Merri jetës c’të dhuron
Ce kur vjen Agimi do t’jet vonë

Ka veç zemra që këndojnë
Ka veç njerëz që vallzojnë,
Ka veç shpirtra që shijojnë
Ka dhe ca që nuk kuptojnë

Ty të kam shpirt, të kam yjë
Të kam xhan xhan,
Ti je e imja,
E i joti un jam, jam
4x

Mambo!
Abe çar mambo?
Albanian mambo!

1, 2
1, 2, 3
2x
Mambo!

Ty të kam shpirt, të kam yjë
Të kam xhan xhan,
Ti je e imja,
E i joti un jam, jam
4x

Mambo!

DËRGOI: