TEKSTESHQIP

Agron Ahmeti
Dasma
Lyrics

filloj dasma ran tupanat jan mledh shok e miqesi
gzimin ton se ka gjith bota pe martojm qiftin e ri

filloj dasma ran tupanat jan mledh shok e miqesi
(2)gzimin ton se ka gjith bota pe martojm qiftin e ri

naj naj ninajna hopa najnaj ninajna..........

nermes shokve tuj vallzu
vin urimet ty ta ni
gjith nga zemra e nga shpirti
urojm fat dhe lumturi

nermes shokve tuj vallzu
vin urimet ty ta ni
(2)gjith nga zemra e nga shpirti
urojm fat dhe lumturi

naj naj ninajna hopa najnaj ninajna..........

DËRGOI: