TEKSTESHQIP

Agron Berisha
A Te Kujtohet
Lyrics

qe se bashku ne i adhuronim buzet na pershperisnim kurse zemrat na lundronin

REF.:
Une ti dhe melodia era leht na ledhatoj seq na shtohet dashuria edhe sot me mallengjim e kujtoj i prkujtoj a te kujtohet a te kujtohet dashuria

a te kujtohet maji lulekuqe une per ty mbldha a te kujtohet hareja me ty prane saj une kalova a te kujtohen tingujt qe sbashku ne i adhuronim buze na pershperisnim kurse zemrat na kendonin

ref: une ti dhe melodia era leht na ledhatoj seq na shtohet dashuria edhe sot me mallengjim e kujtoj i prkujtoj a te kujtohet a te kujtohet dashuria

DËRGOI: