TEKSTESHQIP

AgRooN
Për Ty
Lyrics
(Feat. Basri Maloku)

Prap VaZhdoj met KaLume
Prap VaZhdoj meT jap KujTime
Prap S'VaZhdoj me Ta hek MaLLin
Me ato PërQaFime
E KujToj Ditën me MaLL
HALA Su Shu DaShnija JoN
Me Plot VeDije Shkove
Je PenDu po osht ShuM VoN
Ma MoS um FoL per t'KaLume
Se qiky Fakt osht kam VreT
Kom Than qe Smuj Pa Ty
PeRniMe kom Shum SikLeT
BlluZeS TaNe Eren ja Ni
N'Krah Tan qe Kam PuShu
ZOTI t'Fali ty PriNceSh
Ama Tash nuk Je me Mu
Du met Kap n'PëRqaFim
Mos MeT Lshu me u LaRgu
Ama ky Sen nuk BaHeT
Se e di qe LaRg ke ShKu
Jam Tut Ndje TheLL n'ZeMëR
Po TaSh ska ShpreSa prej TeJe
MeNo KoHa ma nuk KtheheT
LUMTURIN te TjeTri GjeJe
FaKtiKiSht u Ban do Muj
Do me Ec edhe VjeTi
SyNi qan ZeMra LoToN
At DaShni Veq te Ti e GjeTi
AmA BoLL u ba me VuJtje
Se TraDhTiJa Nime t'VreT
KoM qe T'kOm DeSht ShuM
PO ky GaBiM NuK Ndodh APET ...

Ref:
Ti ke Shku , Un Sjam me Ty
Dit e NaT , MeNDoJ PëR Ty
T'kuJtoJ TY , Ne KëT JeT
Edhe Pse , TjeTer ke GjeT

Prej at DiT qe m'PuThe s'PaRi
Dhe me The Të DUA SHUM
N'ZemRëN Time u Shtu MaLLi
Me ke DjeG me BëRe ShkRum
Prej At DiT qe u DaShuRoVa
Shum po VuAn kjo ZeMeR e ShkReT
Me u ShkRi si QiRi FilloVa
Nej pa Gjum DuKe u TreT
ShuM ma MiR ësht ne VeTmi
Se me Humb RiNin me Ty
Me KaLu JeTën me BreNga
Pa NDJENJA pa DaShuni
Tash sa Koh që mje LaRgu
T'mbaj n'ZeMëR PëRgjiThmon
Tani MbeTa i VeTmuN
Malli yt po me PeRvLon
E ke DiT sa t'Kam DaSht
E ke dit n'ZeMeR t'kam Ndje
Ku e Le FjaLen mat MiR
Veq per Ty SyN jam Le
A t'KujToHeT e KaLumja
Apo Zdon vet me KujTu
Tash Ty TjeTri t'kap për DoRe
E ati i Thu t'Du
At KujToHen FJALT
Dhe PremTimeT qe mi ke ThaN
GjiThmon do Jemi BASHK
Veq Vdekja ne na NDAN
N'ven t'DaShnis mki Dhan TraDhti
Ska Vler PenDimi ma TASH
T'kom DaShT ma SHUM se VeTëN
GjiTh qka PaTa TY ti DHASH ...

Ref:
Ti ke Shku , Un Sjam me Ty
Dit e NaT , MeNDoJ PëR Ty
T'kuJtoJ TY , Ne KëT JeT
Edhe Pse , TjeTer ke GjeT