TEKSTESHQIP

Aida Baraku
Per Ty
Lyrics

Aida:
Kosovaren per ty do ta Lexoj,dhe ne haLLin tim per ty do te kendoj,kenget e Naim Abazit do ti msoj,kreit kufijt ilegalisht do ti kaloj
Rref..

Po t'shkikon dhe tjetra ty me sy,durt ja kisha Lidh kembet ja kisha thy..
Po t'shikon dhe tjetra ty me sy,fLokt ja kisha shkuL,gojen ja kisha qky.

Un s'jam skLLav per ty do behesha,
5 kg per ty do kryesha,prej Aides ne Vahide do kaLoj,ti nese do per miss do t'kunkurroj.

Rref..
Po t'shikon dhe tjetra ty me sy,nuk do t'ngurroj eh boks tja mshoj..
Po t'shikon dhe tjetra ty me sy,dhembet
ja kisha nxjerr e brin't ja kisha thy.

Un jom prej Vranjevcit veq bam bam e mar alltin e bej ket theje qkyje vraje

Me bardh e me kuq gjdo dit do t'Lihesha,si sekretaresh do t'punosohesha,vetem djem do t'Lindja un per ty,un per ty do bej dhe thjerza ne sy.

Rref..
Po t'shikon dhe tjetra ty me sy,durt ja kisha Lidh,kembet ja kisha thy,
po t'shikon dhe tjetra ty me sy,fLokt ja kisha shkuL ,gojen ja kisha qky

Po t'shikon dhe tjetra ty me sy,nuk do t'ngurroj eh boks ne ftyr mos ti ja mshoj..
Po t'shikon dhe tjetra ty me sy,dhembet
ja kisha nxjerr e brin't ja kisha thy.

DËRGOI: