TEKSTESHQIP

Aida Baraku
Shushurima
Lyrics

Ska ndryshim, Ska pendim, Ska dorzim

Kush thot qe mundet me gjuan me gur
Eshtë Zemra?? Me mur
Imunitetin në maximum
Dyhem si qen gjera thuaj me ujq
Shu shu shu shuaj shu shu shu shushurisin
Shu shu shu shu tashte femrave ja nisin
Shu shu shu shuaj shu shu shu shushurisin
Me dyketa Po mingjesin

Ref:
Fusili qare, e lakmitare
Nje fa??? Dhe me dore shu shu
Po shushuritet, sa shpejt u Prozent
Muri si berlinit mbritet
Para fytyres me buzëqeshin
E prapa shpines me shushurisin
Gjendjen e paster ma helmojn
????

DËRGOI: