TEKSTESHQIP

Aida Cara
Ne Zabel Te Erdha
Lyrics

ty qe m vrave mua
shkruar nga kengetar mani prej dibre
1
ty qe m vrave mua,zoti ty te vrafte aman
me vra,ve o me, plagose
o plagt e mija,skane te sherume aman
me vrave o moj me sosee
2
vet me ke dhan besen,se nuk du me tjeter aman
pervec teje mori xhan
o dy tri pika,qe ti lash ne vetull aman
si kujtim o te dashnis ton
3
ne zabel te erdha,e te gjeta vetem aman
me rije si zog i plagu
o ti xhanano qeshe dhe gezou hajde
ti fshi, lotet se erdha un

DËRGOI: