A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Akon

Gunshot ➡ E shtene

 Anglisht ➡  Shqip
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Cr.petrit-emini-viti


Gunshot

Anyone in the place tonight you don't wanna be a witness then walk away (Akon!!!)
Cause I'm a soldier that love to fight and anyone in my path will die today
By my AK!!! (Gunshot!!!) AK!!! (Gunshot!!!) AK!!! (Gunshot!!!) AK!!! (Gunshot!!!)

Have you ever spent one day on my block?!
Had to make good with crooked ass cops
Witness innocent bystanders get shot
Made a livin ready or not
(To stay true!!!) To all my N****s
Things gettin hard but we still grindin up
(To stay true!!!) To all my N****s
We done came up and cop cribs by the river. men we imported exporties.
Before the feds came down on we
True badman nuh counterfeit g's
Maybe once stick around and trust you will see (That)

Anyone in the place tonight you don't wanna be a witness then walk away (Akon!!!)
Cause I'm a soldier that love to fight and anyone in my path will die today
By my AK!!! (Gunshot!!!) AK!!! (Gunshot!!!) AK!!! (Gunshot!!!) AK!!! (Gunshot!!!)

So playboy don't make me pull your card (alright)
Bust a shot and separate your squad (OK!!!)
Gangstas never know who you are (alright)
And where you from ain't never made you hard (OK!!!)
You could be from Africa or Asia (OH!!!)
America back a yard in Jamaica (OH! OH!!!)
You could be from unda di equator (OH!!!)
Regardless I will see you later (OH! OH!!!)
See you can run but it’s hard to hide (OH! OH!!!)
What will kill you inside (OH! OH!!!)
Wait a minute till you stand up right (OH! OH!!!)
That's why we don't fear no one inside (OH! OH!!!)

Anyone in the place tonight you don't wanna be a witness then walk away (Akon!!!)
Cause I'm a soldier that love to fight and anyone in my path will die today
By my AK!!! (Gunshot!!!) AK!!! (Gunshot!!!) AK!!! (Gunshot!!!) AK!!! (Gunshot!!!)

Badman we a multiply, we nuh fear di law or a regula guy
So we, mash di place, run di place, bun di place, dun di place
Top shotta we a ready to ride
And we nuh easy joy and nuh fraid to ride
So we, mash di place, run di place, bun di place, dun di place

Anyone in the place tonight you don't wanna be a witness then walk away (Akon!!!)
Cause I'm a soldier that love to fight and anyone in my path will die today
By my AK!!! (Gunshot!!!!!)ak (gunshot) ak (gunshot)ak (gunshot)


E shtene

Çdokush në vendin sonte ju nuk doni të jetë një dëshmitar pastaj ecin tutje (Akon!)
Shkak Unë jam një ushtar që dashuria për të luftuar dhe kushdo në rrugën e mia sot do të vdesin
Nga AK im! (Qitje!) AK! (Qitje!) AK! (Qitje!) AK! (Qitje!)


A keni kaluar ndonjëherë një ditë në bllok e mia?
Sikur të bërë të mirë me policët shtrembër gomar
Dëshmitari kalimtarë të pafajshëm të marrë shtënë
Made gati Livin apo jo
(Per te qendruar e vërtetë!) Të gjitha mia N **** s
Gjërat gettin vështirë, por ne ende grindin up
(Per te qendruar e vërtetë!) Të gjitha mia N **** s
Kemi bërë erdhi dhe cribs polic nga lumi. burra ne importuar exporties.
Para feds zbriti për ne
Vërtetë Nuh badman falsifikuar g's
Ndoshta një herë rrinë përreth dhe besim ju do të shihni (Kjo)


Çdokush në vendin sonte ju nuk doni të jetë një dëshmitar pastaj ecin tutje (Akon!)
Shkak Unë jam një ushtar që dashuria për të luftuar dhe kushdo në rrugën e mia sot do të vdesin
Nga AK im! (Qitje!) AK! (Qitje!) AK! (Qitje!) AK! (Qitje!)


Pra playboy mos ma nxjerr kartën tuaj (mirë)
Një e shtënë Bust dhe ndarë skuadër tuaj (OK!)
Gangstas nuk e di se kush jeni (mirë)
Dhe ku ju nuk është kurrë ju bërë të vështirë (në rregull!)
Ju mund të jenë nga Afrika ose Azia (OH!)
Amerikë mbështesin një oborr në Xhamajka (OH! OH!)
Ju mund të jetë nga unda ekuator di (OH!)
Pavarësisht nga unë do të shoh se jeni më vonë (OH! OH!)
Shihni ju mund të kandidojë, por është e vështirë për të fshehur (OH! OH!)
Çfarë do të vrasin ty brenda (OH! OH!)
Prisni një minutë derisa ju qëndroni dorë nga e drejta (OH! OH!)
Kjo është arsyeja pse ne nuk frikë askush brenda (OH! OH!)


Çdokush në vendin sonte ju nuk doni të jetë një dëshmitar pastaj ecin tutje (Akon!)
Shkak Unë jam një ushtar që dashuria për të luftuar dhe kushdo në rrugën e mia sot do të vdesin
Nga AK im! (Qitje!) AK! (Qitje!) AK! (Qitje!) AK! (Qitje!)


Badman ne një shumohen, kemi frikë Nuh di ligji ose një djalosh i rregulloreve
Pra ne, di pure vend, të drejtuar vendin e di, simite di vendin, murmë di vendin
Shotta re ne gati për të hipur
Dhe ne Nuh gëzim të lehtë dhe fraid Nuh te ngasin
Pra ne, di pure vend, të drejtuar vendin e di, simite di vendin, murmë di vendin


Çdokush në vendin sonte ju nuk doni të jetë një dëshmitar pastaj ecin tutje (Akon!)
Shkak Unë jam një ushtar që dashuria për të luftuar dhe kushdo në rrugën e mia sot do të vdesin
Nga AK im! (Qitje ak !!!!!) (qitje) ak (qitje) ak (qitje)

Korrigjo Përkthimin
Kjo faqe përdor cookies vetëm për reklama dhe statistika. Kjo faqe nuk mbledh, nuk përdor dhe nuk shpërndan të dhënat tuaja. Kompanitë e palëve të treta që përdorin cookies janë: Google, Taboola dhe MGID.
Më shumë info  
teksteshqip.com © 2007 - 2019