TEKSTESHQIP

Akullthyesit
Vrasje Ne Erresire
Lyrics

O sa shpejt ra kjo erresire
Ne kete pyll te dendur
Egersirat ai tani po sheh
Me sy te shtangur

Krisma, ulerima po degjohen
Dhe ai i vetem ne mes tyre
Dhe fillon kjo perleshje e eger
Mes egersirash tashme ai ka vdekur

Sa ka zbardh
veç nje shenje
Gjak i ngrire
qe ka mbet
O sa shpejt ra kjo erresire
Ne kete pyll te dendur
Egersira ai tani po sheh
Me sy te shtangur

Po si mund te zhduketvalle nje jete
Ne pyllin me drure deshmitare
Po kush valle e mban pergjegjsine
Per kete njeri qe eshte vrare