TEKSTESHQIP

Akullthyesit
Divorc
Lyrics

Si një qielli ngrysur, duken sytë e tu
Flet përçart e egër çdreqin do nga unë
Bëj të të përgjigjem ti më ulërin
Ç'të kam bërë o zot?
ky është fati im?!

S'ka më gjumë si të flesh me t'panjohur
Ka qenë të flesh në një shtrat me ty të dy
Nuk ka më ndjenjë fiket edhe dielli gjigan
E epshi zhduket sikur të mos ketë qenë kurrë aty
Nuk ka më sy nuk me duar nuk ka më shtrat
Ka vetëm mëri dhe veç përbuzje me inat
Sikur vitet e gjata që kaluam ne bashkë
Të ishin vetëm një orë vetëm një ditë e veç një natë
Tashmë, kjo lidhje është dënim
është gjendje, krejt e pa kuptimt
S'je më ti ndjenjë e shpirtit tim
Por veç ankth që rënkon mëri

Refreni 1
Të shoh asgjë në ty unë s'njoh
Ku shkoi e zjarrta lidhja jonë
Ik larg të lutem mu largo
Mos u kthe e më mos më lëndo

Refreni 2
Tashmë, kjo lidhje është dënim
është gjendje, krejt e pa kuptimt
S'je më ti ndjenjë e shpirtit tim
Por veç ankth që rënkon mëri

Rep
Erë tufan shi uragan
Kur ka perballë një heshtje të mërzitëshme
Përballja bëhet edhe më e frikshme
Se kur heshtja ngjizet me asgjënë krijon asgjë
Me hiçin pajtohemi dhe mekemi me të

Refreni 3
Më mirë të ngelim thjesht kujtim
Lamtumirë o ndjenjë në perëndim.
Rrokjen ndajmë, bashkë s'kanë më kuptim
Si dikur kur puthja ish ushqim