TEKSTESHQIP

Alban Mehmeti
Erdha Nën Nga Kurbeti
Lyrics

Erdha nan un nga gurbeti
për të par moj me sy
ah i mjeri qfar më gjeti
kishe mbyllur ata sy,
ah i mjeri qfar më gjeti
kishe mbyllur ata sy

Më dogji malli i fëmirisë
kisha koh qe se të kisha par,
thash te gjej te pragu i shpisë
por të gjeta moj në varr,
thash te gjej te pragu i shpis
por te gjeta moj ne varr

Nëna ime, nëna ime
s'e besoj se s'je më ti
ti po fle moj nënë në hije
dhe do zgjohesh përsëri,
ti po fle moj nënë në hije
dhe do te zgjohesh përsëri!

Nëna ime, nëna ime
s'e besoj se s'je më ti
ti po fle moj nënë në hije
dhe do zgjohesh përsëri,
ti po fle moj nënë në hije
dhe do te zgjohesh përsëri!