TEKSTESHQIP

Albana Mesuli
Simpati
Lyrics

Simpati ti per te gjith je nje simpati po vec per mua je dashuri ylli dhe drita e syve tmi shpresa dhe endra ime je ti..
Cudi ajo qe ndodhi esht cudi qe u bashkuam ne te dy nuk ju besoja syve te mi se me te verete pran meje je ti.. se me te vertet pran meje je ti..

Ref 2x
Tash je i imi ti me ne fund te lutem mos ik ti asnjeher nga un se do te shkrihem nga dhimbja se te dua shum se do te digjem nga flaka pa ty smundem un..

Simpati ti per te gjith je nje simpati po vec per mua je dashuri, ylli dhe drita e syve tmi, shpresa dhe endra ime je ti...
Cudi ajo qe ndodhi esht cudi qe u bashkuam ne te dy nuk ju besoja syve te mi se me te vertet pran meje je ti...se me te vertet pran meje je ti..

Ref 2x
Tash je i imi ti me ne fund te lutem mos ik ti asnjeher nga un se do te shkrihem nga dhimbja se te dua shum se do te digjem nga flaka pa ty smundem un..

DËRGOI: