TEKSTESHQIP

Albana Mesuli
Nje Zemer Femre
Lyrics

po perse e lendove zemrn time po perse u bere rob i mekatit dhe me le po perse ti si kupton gabimin shpirti im dashurise ia vure cmimin pa pendim.
nje zemer femre per ty vajton si meteor loti pikon mos thuaj fjal zemra ta fal zemra te fal
nje zemer femre per ty jeton rahjen e fundit ta dhuron mos thuaj fjal zemra ta fal zemra te fal
po perse e lendove zemren time o njeri sa vuan nje zemre femre ti se din po perse ne endrat e mia je mysafir neteve kush do ma fshije lotin dhe njeher
nje zmer femre per ty vajton si meteor loti pikon mos thuaj fjal zemra te fal zemra te fal
nje zzemer femre per ty jeton rrahjet e fundit ta dhuron mos thuaj fjal zemra te fal zemra te fal
nje zemer femre per ty vajton si meteor loti pikon mos thuaj fjal zemra te fal zemra te fal
nje zemer femre per ty jeton rrahjet e fundit ta dhuron os thuaj fjal zemra te fal zemra te fal

DËRGOI: