TEKSTESHQIP

Albana Mesuli
Dashuri Si Uragan
Lyrics

me shikim zmeren po ma ndez kam aq kohe ket cast po e pres qe te shrihem ne krahet e tu
me shikim zmeren po ma ndez kam aq kohe ket cast po e pres te me thuash ne sy te dua ty jo nuk di a ka me mir se kur jam vec me ty dhe nje gje dije sigurt(sigurt)per ty un kam dashuri si uragan
ne nje nate si kjo cdo gje haro per ne ky eshte fillimi cdo rast e cast me puth me deh per jete do jesh i imi
ah sa shumm per ty kam menduar e sa shumm shumm te kam kerkuar manetrin e buzeve tua a sa shumm per ty menduar e sa shumm sa shum te kam kerkuar tme thuash ne sy te dua ty
jo nuk di a ka me mir se kur jam vec me ty dhe njje gje dije sigurt(sigurt)per ty une kam dashuri si uragan
ne nje nate si kjo cdo gej haro per ne ky eshte fillimi ne cdo rast e cast me puth em deh per jete do jesh i imi
ne nje nate si kjo cdo gje haro per ne ky eshte fillimi ne cdo rast e cast me puth me deh per jete do jesh i imi
ne nje nate si kjo cdo gje haro per ne ky eshte fillimi ne cdo rtast e cast me outh me deh per jete do jesh i imi

DËRGOI: