TEKSTESHQIP

Produksioni Albatrade
Hitet Me Te Mira (2012)

INFO
Në produktin diskografik, pubklimi i të cilit u bë në vitin 2012, janë radhitur me kujdes 13 këngë të ndryshme dhe për publikimin dhe shitjen e përmbledhjes u delegua produksioni Albatrade. Si të ftuar figurojnë gjithashtu edhe emra të tjerë siç janë Nexhat Osmani, Sabri Fejzullahu, Meda, Mentor Kurtishi, Shyhrete Behluli, Mahmut Ferati, etj.
Produksioni Albatrade - Hitet Me Te Mira (2012)
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: