TEKSTESHQIP

Albatrit Muqiqi
Ëndrra
Lyrics

Si fantazma më afrohesh,
Sikur ëndrrat e këqija,
Kerkon jeten te ma marresh,
ma te bukuren at me klithma
vetem endrra dhe zgjenime
po kalon kjo jeta ime
për sa kohë do të vuaj,
perendi o nena ime
sa pika loti, në për faqe.
Ti nuk do te dish per mua,
dhe pse zemra do me qahet,
ty me thirre
nje per mua sepse te dua.

Gjithmon ti me urren,
harron se ti gabohesh,
Koken nga pas e kthen,
Dhe meniher pendohesh,
ah, ky pendimi yt,
te beri monotone,
është veshtirë në dashuri
të jesh Al Kapone.

Iken mosha edhe vitet,
do te thinish do te plakesh,
Do te prishet bukuria
Qe mashtrojn mend e mia,
dhe me vete do te flasesh,
Do kujtosh vitet e tua
do te rrudhesh neper faqe
peseri un do te dua
sa pika loti, në për faqe,
ti lundron t`ia dish per mua,
dhe pse zemra do me qahet,
ti me thiire
nje per mua,se pse te dua.

DËRGOI:
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200