TEKSTESHQIP

Albatrit Muqiqi
Shpirti Të Do
Lyrics

Në kanalin e tij zyrtar në Youtube nuk mund të gjesh këngën “Shpirti të do”, mbase Albatrit Muqiqi i ka rën pishman që huazoi pa asnjë ndryshim këngën e këngëtarit bullgar Azis.
Se në tregun tonë muzikor mungon origjinaliteti në krijimtari, kjo gjë tashmë dihet prej vitesh, këngëtarët tanë shpesh kanë vjedhur pa fije turpi melodi nga kolegët e tyre në shtet fqinje.

Por si duket Albatrit Muqiqi e ka tepruar pak, kënga e tij “Shpirti të do” është huazuar komplet nga këngëtari bulgar Azis.

Këngëtari shqiptar përveç muzikës shihet se ka përkthyer edhe tekstin e këngës “Habibi” ndërsa atë e kishte kenduar në programet e vitit të ri por që kjo ishte hera e parë dhe e fundit që Albatriti e këdoi këtë këngë, pasi ajo nuk është as në versionin audio në kanalin e tij në Youtube.