TEKSTESHQIP

Albina Kelmendi
Vendi I Dashur Ku U Linda
Lyrics

Ooo Vendi i dashtun ku unë linda
Sa me mallë po të kujtojë
Kurr si sot dashuni nuk ndjeva x2
Veç për ty Kosovë lotoj x2

Ooo Sa më mallë shkoj te shtëpia
Ku kalova fëmininë
Zemrën ma djegë dashunia x2
Mallin ende po e ndi x2

Ooo Asgjë s'mbetet pa u kthye
Kështu kan thonë dhe ne po thojmë
Ja me grosh e ja me krye x2
Për ahret kuj s'do t'ja lojmë x2

Ooo votrën time kur e kujtoj
Ku skaj saj kam ba pushim
Dy tri pika lotë i lëshova x2
Edhe shpreha mallin tim x2