TEKSTESHQIP

Albulena Jashari
Larg
Lyrics

Eshte nje enderr
qe me rritem percjell,
kur e ndiej dhe me thell
eshte diqka qe kunderthon
brenda meje,ajo qdo dite,
e pastaj ndriqon,
un e ndiej qe shpirtin tim
e degjon, kur kete kenge e kendoj,
dhe me duket se ti me kujton,
atje lar,shpirtin tim e ndjen.

REF 1X
Kerkoj qe te shkojme serish ne kujtime,
Kerkoj qe ta ndajme ate pjese perseri eejije
Ti je shum larg, te prita shume gjat,
te kerkoje e diii, se ti je ne mendjen timeee

Te premtoj qe jeten do ta ngjyros,
do te bej qe te ndjesh tii,
shikon fantaziiii iiejjii.
Vjen qdo nate si nje ender e bardhe,
qe ne vete te mbajj, vjen nje gzim i paaare,
aty shoh nje nriqim, qe shpirtin thelle
ma rrezatoooone.

REF 1X
Kerkoj qe shkojme serish ne kujtime,
Kerkoj qe ta ndajme ate pjese perseri eejije
Ti je shume lar, te prita shum gjat,
Te kerkoj e diii, se ti je ne mendjen timeee.