TEKSTESHQIP

Aleksandër Gjoka
Anija Plake
Lyrics

Dikur nga deti i lodhur
Te toka e premtuar nje dit'
Anija plag e lodhur detesh
Anija plag e shpirtit tim

Me force e futen hijen time
E lane ne breg me syte pa jete
Me shpresen e kripur nga dallget
Me shpresen e madhe det

Dhe nese dikush do pyes :
"Ma keni pare hijen diku? "
Ne port te lodhur te pakrehur
Hijen qe iku nga une.

Dikur nga deti i lodhur
Te toka e premtuar nje dit'
Anija plag e lodhur detesh
Anija plag e shpirtit tim

Me force e futen hijen time
E lane ne breg me syte pa jet'
Me shpresen e kripur nga dallget
Me shpresen e madhe det.

Dhe nese dikush do pyes :
"Ma keni pare hijen diku? "
Ne port te lodhur te pakrehur
Hijen qe iku nga une.

Mesove, mesove ti
Psheretimen
Nga molet ku era ngrin
Shkarkoje, shkarkoje prane
Qe te mos mbytesh
Edhe une te shuaj urine.

Dhe nese dikush do pyes :
"Ma keni pare hijen diku? "
Ne port te lodhur te pakrehur
Hijen qe iku nga une.

Mesove, mesove ti
Psheretimen
Nga molet ku era ngrin
Shkarkoje, shkarkoje prane
Qe te mos mbytesh
Edhe une te shuaj urine.

Ref : (2 here )
Ej te lutem
Mos u zemero
Ëndrren time ma shpeto
Mos e ler te kete uri
Ënderr mos u mbyll
Nga dhimbja ti

DËRGOI: