TEKSTESHQIP

Aleksandër Gjoka
Anxhela
Lyrics

Kam pas dash nje grua 30 vjeçe
E doja dhe me donte si e marre
Kishte zene e saj nuanca femijerie
Megjithese ishte e martuar dhe kishte nje vajze
(2 here)

Hej Anxhela, eee Anxhela
Hej Anxhela, ooo Anxhela

Ndonese s'kishim vite qe dashuroheshim
ajo me konsideronte si burrin e saj
s'isha une i madh apo me emer
por thjeshte nje sherbetor ne shtepine e saj

Hej Anxhela, eee Anxhela
Hej Anxhela, ooo Anxhela
(2 here)