TEKSTESHQIP

Aleksandër Gjoka
Ne Kete Flete Te Bardhe
Lyrics

Në këtë fletë të bardhë
Për ty do të shkruaj
Por kujtimet s'më lënë
Më bëjnë të vuaj

Kujtoj ato çaste
Që kurrë më s'do vinë
Kur aq pranë të kisha
Dhe ndjeja dashurinë

Po ti atë dashuri të pastër jo më se doje
Një tjetër ti më the që dashuroje
Tani po e kuptoj se ti nuk ndjen për mua
Ndaj unë të urrej...
(Përsëriten të tre strofat)

(2 herë)
Nuk dua asgjë tjetër, po bëj si dhe unë
Se dashurinë, jo unë se humb