TEKSTESHQIP

Alida
Unë Jam Alida
Lyrics

Ju sot ne parti...yeah yeah yeah yeah
hmm hmm hmm yeah yeah yeah
ju sot ne parti...ne parti mmm
ju sot ne parti...ne parti...mmm..ju sot ne parti ne parti..mmm ju sot ne parti yeah yeah

uuuuwiiiiiii

Une jam Alida ju me degjoni
mos u mundoni ju vajza t'ma kaloni
sonte ky ritem do t'jy pushtohet
mbaj duart sonte se kjo s'prezantohet
djem edhe vajza djem edhe vajza
ejani te shkoni ejani te shkoni
sonte ne parti sebashk met argetoni
ju lutem sonte ju duhet tregoni se juve kush jeni dhe me ke juve po festoni

Une jam Alida ju mire me degjoni
jo juve nuk mundeni vajza mu t'ma kaloni
Anas pas hitit nga do qe te shkoni ju duheni vajza nga mu ju te largoheni
largoni mmm ju te largoni largoni mmm ju te largoni largoni mmm jy te largoni
Yeahhhhhhh

Une jam Alida pse kshu shikoni??
Mos u mundoni ju vajza t'ma kaloni
Te gjith sebashku ne te festojm
lerini fjalet qe do t'ju qesherojn
Sonte ju flisni ju sa te doni
se sonte eshte nata e juaj, ju duhet ta shfrytezoni
Tregoni ju stilin, tregoni stilin
e jyve kerceni se sonte eshte Alida

Une jam Alida jy mire me degjoni
jo jyve nuk mundeni vajza mu t'ma kaloni
Anas pas hitit nga do qe te shkoni jy duheni vajza nga mu jy te largoheni
Te largoheni jy cfar deshironi?
Jy te rrini te kerceheni
Dridheni trupin belin

DËRGOI: