TEKSTESHQIP

Alida
First Lady
Lyrics

ahh..ahh..

Ti vere veten tënde
në vend të vetës
Nuk e kupton
pozicionin situatën time
dhe po gabon zemra
mashkull është i dobët
Akoma se ke msu
se si bëjn përshtypje lotët .

Reff:
I`am a lady
I`am the first lady
I`am the first lady
I`am the first lady
lady...lady...lady
I`am the first lady
You`re not the first lady !
I`am the first lady
lady...lady...lady !!

Ti je kalimtar
e jo mos u bëj fare`e
Unë jam okulare
dashuri zyrtare
Po kërkon një lidhje
dukesh paktundare
E kontrolloi situatën
nëpër shender e qdo ngjarje .

Reff:
I`am a lady
I`am the first lady
I`am the first lady
I`am the first lady
lady...lady...lady
I`am the first lady
You`re not the first lady !
I`am the first lady
lady...lady...lady !!

Une jam si toka e bukur
ti je Austride`e
Mos u afro në zonat
ku nuk gjen mikpritje
Kuptoje se je ti
prova teknike ndërsa
Une jam First Lady
iYeah..ii..Kaq Vite !

Reff:
I`am a lady
I`am the first lady
I`am the first lady
I`am the first lady
lady...lady...lady
I`am the first lady
You`re not the first lady !
I`am the first lady
lady...lady...lady !!y !!

Reff:
I`am a lady
I`am the first lady
I`am the first lady
I`am the first lady
lady...lady...lady
I`am the first lady
You`re not the first lady !
I`am the first lady
lady...lady...lady !!

STINE...
Break it down(break down)
shake it bounce
And bring it bring down
bring it down

Reff: 2x
I`am a lady
I`am the first lady
I`am the first lady
I`am the first lady
lady...lady...lady
I`am the first lady
You`re not the first lady !
I`am the first lady
lady...lady...lady !!

Heii..jeii..jeii
nar..nar..nar..na..
ahh..!

DËRGOI: