TEKSTESHQIP

Alida
Do E Kaloj
Lyrics

1. Nese nje dite ti do te jesh duke qare
me thirr mua te jem me ty
nuk te premtoj te bej te qeshesh
por ne mund te qajme te dy
nese nje dite ti deshiron te shkosh larg
mos nguro te thuash nje fjale
me beso, se mund te vij me ty
por s'te premtoj se do te ndaj.

(REF).
Ri edhe mendoj
castet kujtoj, qe kaluam te 2
uou sa do doja te isha me ty
vuaj, qaj, dhimbjen
vet do e mbaj,
veten time shtrengoj
(Dhimbjen vete do e kaloooooo...j)4X

2.Nese nje dite ti s'deshiron te
degjosh askend, thirrem te premtoj
Do Te Jem Aty
dhe do te jem pa asnje fjale
njesoj sikur te ishe vetem
E Jo Ne Te Dy
Nese nje dite mund te.........dhe nga une
pergjigje nuk merr
eja ti shpejt te me shohesh ne sy
se ndoshta kam nevoje per ty.

(REF).3X
Ri edhe mendoj
castet kujtoj, qe kaluam te 2
uou sa do te doja te isha me ty
vuaj, qaj, dhimbjen
vet do e mbaj,
veten time shtrengoj
(Dhimbjen vete do e kalooooo.....j)4X

DËRGOI: