TEKSTESHQIP

Alma Bektashi
Shqiperi O Vendi Im
Lyrics

n.pale tflamurit kishte mare
gjyshi plak nje grusht
me dhe
te na thot sa kemi nane
se nuk jemi pa atdhe
pa atdhe
brez pas brezi larg atdheut
nje grusht dhe na mbajti gjalle
ja ku erdha jam pran teje
token puth dhe behem djal
shqiperi o vendi im
mbushur drit e krenari
te kam nene e me ke bir
zemra ime shqiperi
shqiperi o vendi im
lulekuqe ja ku je
toka jote aq e dlire
e forte qendron perhere

shqiperi o vendi im
lulekuqe ja ku je
toka jote aq e dlire
e forte qendron perhere
ti perher dyfek e kang, bes e nder e burreri
te gjith botes i tregove
cben ky popull per liri, per liri
brez pas brezi larg atdheut
nje grusht dhe na mbajti gjalle
ja ku erdha jam pran teje
token puth dhe behem djal
shqiperi o veni im
mbushur drit e krenari
te kam nene e me ke bir
zemra ime shqiperi
shqiperi o vendi im
lulekuqe ja ku je
toka jote aq e dlire
e forte qendron perhere (2 here)
shqiperi o vendi im
mbushur drit e krenari
te kam nene e me ke bij
zemra ime shqiperi

DËRGOI: