A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Alma Koleci

Dashuria Na Hap​ Një Derë ➡ Love Is An Open Door

 Shqip ➡  Anglisht
Not Yet Rated

Translate A Song »

More Translations »


Dashuria Na Hap​ Një Derë


Ana:
Në rregull, a mund të them diçka të çmendur?

Hansi:
Më pëlqejnë çmenduritë!

Ana:
Jam përplasur në jetë unë me dyer pafund
Por papritur po përplasem me ty

Hansi:
Mendoj se më ka ndodhur e njëjta gjë, dhe...
Kam menduar gjatë gjithë jetës vetëm për ty
Dhe ja, rastësia më përplasi me ty

Ana:
Po me ty

Hansi:
Po me ty
Të gjeta unë

Ana:
Të shoh unë ty

Bashkë:
Dhe këtë ndjenjë, jo kurrë më parë s'e njoh
Dashuria na hap një derë
Dashuria na hap një derë
Dashuria na hap një derë

Ana:
Me ty

Hansi:
Me ty

Ana:
Me ty

Hansi:
Me ty

Bashkë:
Dashuria na hap një derë

Hansi:
E di çfarë dua?

Ana:
Çfarë?

Hansi:
Të hamë së bashku...

Ana:
Simite

Hansi:
Dhe unë këtë do t'thoja

Ana:
Jo, unë nuk njoh askënd...

Bashkë:
Që më ngjan
Xing, bëjmë xing
Ne jemi sinkron i duhur
Jemi ne ndjenja e bukur

Hansi:
Ti...

Ana:
Dhe unë...

Hansi:
Ne...

Bashkë:
Veç ne të dy

Ana:
Lamtumirë

Hansi:
Lamtumirë

Bashkë:
E kaluar pa ty
Jo më jo, unë vetëm më s'do t'jem

Dashuria na hap një derë
Dashuria na hap një derë
Jetën jetoj me ty

Ana:
Me ty

Hansi:
Me ty

Ana:
Me ty

Hansi:
Me ty

Bashkë:
Dashuria na hap një derë

Hansi:
A mund të them diçka të çmendur?
A do të martohesh me mua?

Ana:
A mund të them diçka edhe më të çmendur?
Pranoj!


Love Is An Open Door

Anna:
Okay, can I say something crazy?

Hans:
I love crazy things!

Anna:
I've been bumping all my life with doors endlessly
But suddenly I'm bumping with you

Hans:
I think the same has happened to me, and...
I've been thinking my whole life only for you
And here, the coincidence bumped me with you

Anna:
Yes with you

Hans:
Yes with you
I found you

Anna:
I'm seeing you

Both:
And this feeling, I've never known it before
Love opens a door to us
Love opens a door to us
Love opens a door to us

Anna:
With you

Hans:
With you

Anna:
With you

Hans:
With you

Both:
Love opens a door to us

Hans:
You know what I want?

Anna:
What?

Hans:
To eat together...

Anna:
Muffins

Hans:
I was going to say the same thing

Anna:
No, I don't know anyone...

Both:
So similar with me
Jinx, let's do jinx
We're the right synchronous
We're the beautiful feeling

Hans:
You...

Anna:
And I...

Hans:
We...

Both:
Just the both of us

Anna:
Farewell

Hans:
Farewell

Both:
Past without you
Not anymore, I won't be alone

Love opens a door to us
Love opens a door to us
I live my life with you

Anna:
With you

Hans:
With you

Anna:
With you

Hans:
With you

Both:
Love opens a door to us

Hans:
Can I say something crazy?
Will you marry me?

Anna:
Can I say something even crazier?
I accept!

Edit Translation
Kjo faqe përdor cookies vetëm për reklama dhe statistika. Kjo faqe nuk mbledh, nuk përdor dhe nuk shpërndan të dhënat tuaja. Kompanitë e palëve të treta që përdorin cookies janë: Google, Taboola dhe MGID.
Më shumë info  
teksteshqip.com © 2007 - 2018