TEKSTESHQIP

Altin Shira
Lulet Celin
Lyrics

Lulet çelin për çdo vite
Vjen e rritesh na hedh shtat
Shum' pranvera po kalojnë
Në krah të nënës ke qen' prap'

Lulet çelin për çdo vite
Vjen e rritesh na hedh shtat
K'to pranvera po kalojnë
Në krah të nënës ke qen' prap'

Ti vjen e rritesh e nëna plaket
Dhe të mendon një fat të mbar'
Si një borbardhë ti të bëhesh
Të jesh e lumtur në çdo çast

Lulet çelin për çdo vite
Vjen e rritesh na hedh shtat
K'to pranvera po kalojnë
Në krah të nënës ke qen' prap'

Trëndafila të kan' sjellë
Ne k'të fest' të bukur, vajz'
E hidhje vallen mengadalë
Si drenusha në livadh

Trëndafila të kan' sjellë
Ne k'të fest' të bukur, vajz'
E hidhje vallen mengadalë
Si drenusha në livadh

Ç'e ka moj nëna një vajz' të bukur
Me sy t'përlotur që rri nga pas
I hidhje hapat mengadalë
Si një borbardhë në përrall'

Trëndafila të kan' sjellë
Ne k'të fest' të bukur, vajz'
E hidhje vallen mengadalë
Si drenusha në livadh

DËRGOI: