TEKSTESHQIP

Altin Zeneli
A M'ke Harru
Lyrics

A t'bjen n'men për mua, apo m'ke harruar jetë të mirë me mu ke pas

O dije se të dua dhe pse sje me mua
gjithmonë ty të kam dasht

A t'bjen n'men për mua, apo m'ke harruar jetë të mirë me mu ke pas

O dije se të dua dhe pse sje me mua
gjithmonë ty të kam dasht

Jeta po kalon
Prapë njejtë më mungon
Jo spo muj pa t'pa
Veç me t'pas mjafton
Unë ty du me t'pas
Si dikur na bashkë

Ama një arsye pse m'ke lan oj zemër
Çka nuk t'ka mjaftu
Nëse ti nuk vjen të kërkoj te çdo femër
Se veç ty të du

A t'bjen n'men për mua, apo m'ke harruar jetë të mirë me mu ke pas

O dije se të dua dhe pse sje me mua
Gjithmonë ty të kam dasht

A t'bjen n'men për mua, apo m'ke harruar jetë të mirë me mu ke pas

O dije se të dua dhe pse sje me mua
Gjithmonë ty të kam dasht

Thujëm a m'kujton
Për mu a menon
Ti a don me m'pa
Zemra nuk harron
E prapë njejtë të don
Veç për ty jeton

Ama një arsye pse m'ke lan oj zemër
Çka nuk t'ka mjaftu
Nëse ti nuk vjen të kërkoj te çdo femër
Se veç ty të du

A t'bjen n'men për mua, apo m'ke harruar jetë të mirë me mu ke pas

O dije se të dua dhe pse sje me mua
Gjithmonë ty të kam dasht

A t'bjen n'men për mua, apo m'ke harruar jetë të mirë me mu ke pas

O dije se të dua dhe pse sje me mua
Gjithmonë ty të kam dasht

DËRGOI:
INFO
Për një sukses sa më të madh, krijimi muzikor finalizohet tek ne i kompletuar në spektrin vizual me videoklip, i cili u publikua më 26 Mars 2022. Për këngën ka punuar kompozitori Bini Diez.