TEKSTESHQIP

Amar Dobreva
Boomerang
Lyrics

Në çdo punë unë
kthehem si boomerang
Në mësime dhe në gara
Sukseset i prekin majat

Ne pasarela te modes
Me gjeni gjithmone mu
Profesion e pasion ky
qe une shume e duuuu