TEKSTESHQIP

Andi Bajraliu
Isha Në Vetmi
Lyrics

Isha ne vetmi,
tuj mendu per ty,
mora te shiqoj ne fotografi,
mora te shiqoj ne fotografi,
lotet me shkojn per faqe,
kur t'shiqoja ty,
zemra me vajtonte per ty vash per ty,
zemra me vajtonte per ty vash per ty.
ulur ne nje guri,
te kujtoja ty,
e shiqoja vendin ku rrishim ne dy,
e shiqoja vendin ku rrishim ne dy,
ju o zogjt e malit ju bilbila shum,
ejani pran meje se jam i vetmum,
ejani pran meje se jam i vetmum,
ju fushat me lule,
ju o lisa te gjat
a me shihni mua si po qaj me lot,
a me shini mua si po qaj me lot.
INFO
Autor i melodisë dhe arranzhues i muzikës është Egzon Bajraliu, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Vellezerit Abazi.