TEKSTESHQIP

Andi Shkoza
U Rrite Nga Puthjet E Mia
Lyrics

O Stela nanana, o Stela nanana
O Stela nanana, o Stela nanana

U rrite ti moj Stela
Ti u zbukurove
Me nje tjeter ti dashurine fillove
Ti me mua kaloje mire
Ti plotesoja te gjitha
Çfare kishe deshire
Dhe une fatkeqi i zhytur ne mendime
Si me la eshtu e dashura ime
Dhe une fatkeqi i zhytur ne mendime
Si me la eshtu e dashura ime

(2 here)
Nje lule kaq e vogel
E rritur me kujdes
E ujisja ate çdo mbremje
E puthja çdo mengjes

O Stela nanana, o Stela nanana
O Stela nanana, o Stela nanana

(2 here)
U rrite ti moj Stela
Nga puthjet e mija
U bere vajze e bukur
Ti loz nga dashuria.

O Stela nanana, o Stela nanana
O Stela nanana, o Stela nanana

(2 here)
E doja fort ete lule
Me donte ajo si syte
Por shpejt me harroi
Dashuroi nje te dyte.

O Stela nanana, o Stela nanana
O Stela nanana, o Stela nanana