TEKSTESHQIP

Andi Shkoza
Per Ty Po Mendoj
Lyrics

(Çdo strofë dy herë)

Rri me madh unë dhe kujtoj
kur rrinim bashke të dy
mu dukte vetja sikur ne këtë botë
jetonja veq për ty.

Ooooo per ty po mendoj
ooooo kurr jo stë harroj.

A mban mend ti kur më thonje
je zemra ime, hë pra
ku i ke,ku i ke ato premtime.

Ooooo per ty po mendoj
ooooo kurr jo stë harroj.

DËRGOI: