TEKSTESHQIP

Andin Randobrava
Na Meshiro
Lyrics

Jetuam njerz ne nje bot plot iluzion dhe nuk mendojm se sa shpejt ajo shkon.
Ka vetem nje zot dhe vetem nje fuqi per kyo zemra mbyller nuk mundet me e ndy.

R. (x2) Te lutem ti o i madheri ti na meshiron ti na jep fuqi.

Edhe na shtrove qellin dhe token ti vetem per ket njerzi edhe le ta din se prap kthehemi tek ty.
E me zemer ta kuptojm se ti je i vetmi PERENDI te lutem na meshiro ashtu si din ti

Allahu ek-ber!

Per ata qe shiren se nuk beosjn ne zot na i bon zemrat tona te mushen me lot.
Se dita e fundit de te vjen pa dyshim per ata qe sbesuam nuk do ket mo kthym.

R. (x2) Te lutem ti o i madheri ti na meshiron ti na jep fuqi.

Edhe na shtrove qellin dhe token ti vetem per ket njerzi edhe le ta din se prap kthehemi tek ty.
E me zemer ta kuptojm se ti je i vetmi perendim te lutem na meshiro ashtu si din ti.

Allahu ek-ber!

...

DËRGOI: