TEKSTESHQIP

Andos
Ma E Mira N'botë
Lyrics

Diku ne nje nate
Ne heshtje dhe ngadale
Mbeta pa fjale momentin, momentin qe te pash
Diku sa me larg, dua te ikim bashk
Sepse kete nate dhurova, dhurova tjeter pra

O nanana ti je ma e mira nbote
O nanana pa ty zemra me pushon
O nanana ti je ma e mira nbote
Mos thuaj jo, jo jo jo
O nanana ti je ma e mira n'bote
O nanana pa ty sdua te jetoje
Vetem ti, vetem ti, vetem ti
Sjell nje drite ne shpirtin tim

Diku sa me larg
Ma thuaj ate fjale
Sepse kete nate, fillova, fillova tjeter pra

O nanana ti je ma e mira nbote
O nanana pa ty zemra me pushon
O nanana ti je ma e mira nbote
Mos thuaj jo, jo jo jo
O nanana ti je ma e mira nbote
O nanana pa ty sdua te jetoj
Vetem ti, vetem ti, vetem ti sjell nje drite ne shpirtin tim

Ruaj frymarjen e fundit,
Qe ta them se sa te ndjej
Nuk gjej dot fjalet e fundit,
Qe ta them se sa te ndjej

O nanana ti je ma e mira nbote
O nanana pa ty zemra me pushon
O nanana ti je ma e mira nbote
Mos thuaj jo, jo jo jo
O nanana ti je ma e mira nbote
O nanana pa ty sdua te jetoj
Vetem ti, vetem ti, vetem ti sjell nje drite ne shpirtin tim
Sjell nje drite ne shpirtin tim
Sjell nje drite ne shpirtin tim
Sjell nje drite ne shpirtin tim

DËRGOI: