TEKSTESHQIP

Ani Çuedari
Te Dua
Lyrics

Nje mengjes me vese
Troket plot shprese
Imazhi yt i lene ne harrese
Sa nete kane kaluar
Sa dite kan shkuar
Sa muaj i humbur i turbulluar

REF 2x
Te dua dhe ti je vec per mua
Ty zemer te marr hua
Nga castet qe ne i kemi kaluar
Dua, ti jep nje shenje per mua
Plot mall te pres me shprese
Por s’dukesh dhe jane vetem harrese

Mengjesin kaloj pa ty
Plot pamje ndrij
Nga koha me shi qe vajton per ty
Dhe, darka po vjen
E zymte me perpin
Se ty s’te kam prane dhe jam vetem

REF 2x
Te dua dhe ti je vec per mua
Ty zemer te marr hua
Nga castet qe ne i kemi kaluar
Dua, ti jep nje shenje per mua
Plot mall te pres me shprese
Por s’dukesh dhe jane vetem harrese