TEKSTESHQIP

Ani Myzeqarja
Moj E Vrare
Lyrics

U afrove dhe me the
do te them nje muhabet
kam ca dite qe po te pres
shpirti im e di sec heq (2here)

sec me vrave moj e vrare
jo me gure po me fjale
jo me gure po me fjale
sec me vrave moj e vrare (2here)

me vjen keq o shoku im
ti je e para dashuri
jo nuk mundem me sduroj
do te shkoj aman do te shkoj (2here)

sec me vrave moj e vrare
jo me gure po me fjale
jo me gure po me fjale
sec me vrave moj e vrare (2here)

...

sec me vrave moj e vrare
jo me gure po me fjale
jo me gure po me fjale
sec me vrave moj e vrare (2here)

DËRGOI: