TEKSTESHQIP

Ani Myzeqarja
Si Ke Zemren Ta Ben Zoti
Lyrics

Hajd tja marrim dhe nj her per xhananin q na mblodhi zemer bardh kurdoher sofren plot ja shtohi zoti. X2
E Kam then e do ta them si kan then edhe q Moti e me keng do ta qendis si ke zemren ta ben zoti. X2
Do t ham e do t pim do kendojm do hedhim Valle zemer bardh i Ka gosti marton djalin kesaj rradhe
Ooo Do t ham e do t pim do kendojm do hedhim Valle zemer bardh i Ka gosti marton djalin kesaj rradhe
E Kam then e do ta them si kan then edhe q Moti dhe me kenge do ta qendis si ke zemren ta ben zoti. X2
Derdhet vera dhe rakia Jo sta ben dhe perndia ky xhanani na uron gezime pacim gjithmon x2
E kam then e do ta them si kan then edhe q Moti e me kenge do ta qendis si ke zemren ta ben zoti
Epo e kam then e do ta them si kan then edhe q Moti e me kenge do ta qendis si ke zemren ta ben Zoti

DËRGOI: